KORKUTELİ İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası'nın genel kurulunda, mevcut Başkan Hasan Ülkü yeniden oda başkanı seçildi.

İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın genel kurulu, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Salonu'nda yapıldı. Genel kurulu Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Başkan Vekili Adlıhan Dere, yönetim kurulu üyesi Bayram Dal da izledi. Divan Başkanlığını AESOB Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Dal'ın yaptığı genel kurulunda seçime tek listeyle gidildi. Mevcut başkan Hasan Ülkü'nün yeniden aday olduğu seçimde 296 üyenin 149'u oy kullandı. 148 oyun geçerli sayıldığı seçimde oyların tamamını alan Ülkü, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

HİZMETLERİNİ ANLATTI

Seçim sonunda 4 yıllık görevi boyunca yaptığı hizmetleri anlatan Ülkü, yeni dönemdeki projeleri hakkında da bilgiler verdi. Hasan Ülkü'nün başkanlığındaki İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yönetim kurulu üyeliğine Ünal Ersan, Şaban Sarıcan, Bekir Yuva, İbrahim Tabak, Hüseyin Ay, Halil Bülbül, denetim kurulu üyeliğine ise Şemsettin Kemerci, Abdurrahman Özkuru, Mehmet Kaynar, Denetim Kurulu Yedek Üyeleri Aziz Kolan, Osman Tire ve Mehmet Korucu seçildi. (FOTOĞRAFLI)