AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, İzmir’ın Kınık ilçesine giderek seçim bürolarının açılışını yaptı. AK Parti Kadın Kolları Lokali’nin de açılışına katılan Ulema, seçimlerde elde edilecek başarının kadınların çalışmalarına bağlı olduğunu söyledi.
AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Kınık ilçesine yaptığı ziyarette Poyracık Beldesi ve Yayakent Beldesi’ndeki seçim bürolarını hizmete açtı. Kınık ilçesine geçerek AK Parti Kınık Kadın Kolları Lokali’ni hizmete açan Ulema, Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet ve Kınık Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer ile buluştu. Ulema, kadın kollarının başarılı çalışmalarına dikkat çekerek “İzmir'in tüm ilçelerinde çok aktif kadın kollarımız var. Partimiz aday belirleme sürecinde hem teşkilatların hem de sokaktaki vatandaşın da fikrini alarak ilçelerimizin tamamında güzel insanlarla yola çıktı. Bu yolun sonunda zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Başarımızda kadınların çalışmalarının önemli bir rolü olacağına inanıyorum” dedi.
Kocaömer Köyü’ne geçen Ulema, Kamile Sevinç ile Cem özsoy’un nişan merasimine katılarak genç nişanlılara mutluluklar diledi. Köyün en yaşlısı 97 yaşındaki Zekiye Yaşin ile bir süre sohbet eden Ulema, daha sonra köy kahvehanesinde köylülerle biraraya geldi.
Cevdet ŞEN / KINIK, ()
FOTOĞRAF