AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, “Tapu tahsislerini bedava yapacağını söyleyenler dün iktidar oldular, belediye başkanlığı yaptılar. Kendi dönemlerinde neden tapuları veremediler" dedi.
Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 6707 ve 6722 sokaklarda düzenlenen toplantılara katıldı. Mahalle sakinleri, eşi Ayşe Tütüncü ile birlikte kendilerini ziyaret eden Başkan Tütüncü'yü, davul- zurna eşliğinde sevgi gösterileriyle karşıladı.
MAHALLEDE YÜZDE 80 TAPULAMA YAPILDI
Hakan Tütüncü, verdikleri hizmet sözlerini yerine getirmenin yüz akıyla Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne geldiklerini belirtti. Tütüncü, mahallede 30 yıla yakın tapu bekleyen vatandaşlara tapularını vermeye başladıklarını söyledi. Mahallede yüzde 80'in üzerinde tapu tahsisi gerçekleştirdiklerinin bilgisini veren Tütüncü, devri yapılamayan Vakıf parsellerinin devrinin yapılmasıyla ilgili çalışmayı da belli bir noktaya getirdiklerini aktardı.
MUHALEFETİN SÖYLEMİNE İTİBAR ETMEYİN
Muhalefetin tapu tahsisi yapılan arazilerin satış bedelleriyle ilgili vatandaşın üzerinde bir korku tufanı oluşturduğunu öne süren Tütüncü, şunları söyledi:
“Tapu tahsislerinin metrekare satış bedelleri 120, 130 ve 140 lira civarındadır. Bu rakamlar, bizim dönemimizde asla ve asla değişmeyecektir. Belediye hisselerini metrekare satış bedelini de ekspertizlerin belirlediği rakamların çok altında belirledik. Hak sahiplerine 24 ay taksitle ödeme imkânı da sunuyoruz. Bazı belediye başkanları tapu tahsislerini bedava yapacağını söylüyor. Bu söylemlere itibar etmeyin. Bunları söyleyenler, dün iktidar oldular, belediye başkanlığı yaptılar. Madem bu kadar çok biliyorlardı, kendi dönemlerinde neden tapuları veremediler?" (FOTOĞRAFLI)