AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, partisinin Kemer'deki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı, partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktı.

Seçim çalışmaları kapsamında Kemer'e gelen Menderes Türel, Akdeniz Caddesi'ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Törende Menderes Türel'in yanı sıra Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Ferruh Derin, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras, Kemer Belediye Meclis Üyeleri Hakan Tuncer, Ramazan Kar, Halit Çilengir, Zekiye Muşlu, Galip Gün, İlçe Kadın Kolları ile İlçe Gençlik Kolları üyeleri ve partililer yer aldı.

KEMER 30 MART'I BEKLİYOR

Türel, isim vermeden diğer partilerin adaylarına yüklendi. Türel, "Bu coşkulu kalabalık bir şeyi gösteriyor. 30 Mart'ta Kemer inşallah tamamdır. Kemer kararını vermiş ve 30 Mart'ı bekliyor. Belediyecilik bizim işimiz. Maalesef Antalya ve Kemer, hizmet fakiri oldu. Kemer bunu hak etmiyor. Kemer, hak ettiği hizmetleri aldığında kazanan Kemerliler olacak. Mazeret belediyeciliği hiçbir zaman defterimizde yazmaz. Hizmetin adresi Ak Partili belediyelerdir. Heybesinde hizmet olmayanlar ancak iftira limanına sığınırlar" dedi.

KAZANAN TÜRKİYE OLACAK

"Diğer partilerin adaylarına, 'Bugüne kadar Kemer'e ne yaptınız?' diye sorun" diye konuşan Türel, "Ben de verecekleri cevabı merak ediyorum ama verecekler bir cevapları yok. Memlekete hizmetkarlık konusunda bizimle kimse yarışamaz. Milletin artık iftiralara karnı tok. Çünkü ortaya atılan iftiraların yalan olduğunu millet gördü. Güçlü Türkiye görmek istemeyenler yeniden ülkenin başına çorap örmeye başladı. İftira senaryoları yapıyorlar. Milletimiz en güzel cevabı vermiştir ve yine verecektir. Kazanan Kemer, Antalya ve Türkiye olacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçim merkezinin açılış kurdelesini kesen Türel, partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktı. Menderes Türel'e, Spor Toto 3'üncü Lig 1 Grup'ta mücadele eden Tekirova Belediyespor'un 7 numaralı mavi-beyazlı forması hediye edildi. Türel ve beraberindeki partililer, açılıştan sonra bir dizi ziyaretlerde bulundu. (FOTOĞRAFLI)