Konak Belediyesi Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak, Neşe ve Karikatür ile Mask Müzelerinde yarıyıl tatinde çocuklardan ücret alınmayacak.
24 Ocak tarihinden başlayarak 9 Şubat’a kadar sürecek olan yarıyıl tatilinde çocuklar hiçbir ücret ödemeden 15 gün boyunca hem dinlenecek hem de çeşitli etkinliklerden keyifle yararlanacak. Konak Belediyesi Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak, Neşe ve Karikatür ile Mask Müzelerinde 25 Ocak cumartesi günü başlayacak olan etkinlikler kapsamında, çocuklar gülecek, eğlenecek; ancak tüm bunların yanında eğitici bilgiler ile donatılacak. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, “Bizim geleceğimiz, yarının büyükleri çocuklardır. Yaşama atılana dek eğitim konusu çok önemli. Aydınlık bir Türkiye için onların eğitimine ayrı ve çok özel bir özen gösteriyoruz” dedi.
Çocukların burada edindikleri bilgiler onlara yaşam boyunca yol gösterecek, ışık tutacak ve yaşamlarını aydınlatacak. Yarıyıl tatilinde çocuklar 15 gün boyunca Karagöz Gölge oyunlarının yanı sıra tasvir atölyelerine de katılabilecek. Tarla Faresi Tiyatrosu, çocukları kah güldürecek kah düşündürecek oyunlar sergileyecek.
Minikler Ezgi Özcan ile Deney günleri yaşarken Menderes Akdağ ile atık malzemelerden bebek yapımını öğrenecek. Deniz Özgökbel Karagöz Gölge Oyunu ile çocukları hayal dünyasına taşıyacak. Aylin Ayran ise Neşeli Masklar Atölyesi ile yarının büyüklerine yaratıcılık planları yaptıracak.
İZMİR ()
foto