Park Bornova Outlet Center'de yarıyıl tatili dolayısıyla düzenlenen etkinlikler büyük ilgi görüyor.
Park Bornova Outlet Center'de yarıyıl tatiline özel yapılan etkinlikte, Trabzon, Balıkesir, Gümüşhane, Merzifon, Malatya, Kayseri, Aydın, Antakya, Diyarbakır, Siirt gibi lezzetleri ile ün salmış illerimizin gıda ürünleri stantları ile yer aldı. Organizasyonda, ürün tadımları ve satışı yapılırken Sokak Sanatçıları Atölyesinin Uzun Bacaklı Tavşanları, özel bir gösteri sundular.
Üç gün boyunca Ayışığı Şovu ile DJ Emrah çocuklara özel yarışmalar düzenledi. Palyaçolarla yüz boyama, yarışmalar ve müzik ziyafeti ile Alışveriş sektöründe fark yaratan bir etkinlikle yarıyıl tatilini karşıladı. Park Bornova Outlet Center Genel Koordinatörü Aysel Öztezel, sağlıklı yaşamın önemine işaret ederek doğal ve geleneksel ürünlerin dengeli ve sağlıklı beslenmenin vazgeçilmezi olduğunu belirterek, “Park Bornova Outlet Center olarak Türkiye'nin lezzetleri ve renklerini ziyaretçilerimize sunduğumuz bu etkinliğe ziyaretçilerimizin gösterdiği ilgiye teşekkür ediyoruz” dedi.
Park Bornova Outlet Center’in gelenekselleşen tatil şenliği kapsamında “Karneni getir, kitabını al” kampanyası sürüyor. İlköğretim 1-8'inci sınıfları arasındaki çocuklar Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı tatil kitaplarına kavuşuyor. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise eğitmenler eşliğinde atölye çalışmalarında eğlenerek öğrenen minikler el becerilerini geliştiriyorlar.
İZMİR ()
foto