Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Şirinyer 508 Sokak’ta yapılan parkı hizmete açtı. Mahalle sakinleriyle vedalaşan Tatı, hazırlamadığı projelerin seçilecek başkana yeteceğini söyledi.
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı parkın açılışında yaptığı konuşmada 5 yıl gibi kısa bir sürede sistemli bir belediye, borçları azalan bir yapı ve bununla birlikte halkın ihtiyaç duyduğu yatırımları yaptıklarını vurguladı. Tatı, açılışta 30 Mart’a kadar görevde olduğunu anımsatırken, mensubu olduğu CHP’nin hiçbir yöneticisinin açılışta bulunmamasına sitem etti. Tatı, “Burada başkan yardımcımı görüyorum meclis üyelerimi görüyorum muhtar arkadaşlarımı tabi görüyorum halkımız burada ilçemizden bir temsilci var mı? Ben 30 Mart akşamına kadar CHP’yi temsil eden bir belediye başkanınızım. Bunu ilçemize lütfen hatırlatın. Ben belediyeyi 39 trilyon borçla aldım ve geldiğimde bir tane proje yoktu. Şimdi Şirinyer Projesi, Buca Pazaryeri projesi bırakıyorum. Arkamda biz yarı olimpik olimpik yüzme havuzu projesi ile bir spor komleksi projesi bırakıyorum. Adatepe, Çamlıkule, Göksu ve Fırat mahallesinin pazaryerleri projesini bırakıyorum. Adatepe’de bir rekreasyon alanı projesi bırakıyorum ve Çevik Bir Meydanı’nı bir gece ansızın yıkmıştım. İzmir’in en modern meydanı projesini bırakıyorum ve Kasaplar Meydanı’nı bırakıyorum. Gelecek olan aday hiç proje üretmesin bunları bitirsin benim hedefim 2 yılda bitirmekti zaten ona da yeter” dedi.
Başkan Tatı parkın açılışını çocuklarla birlikte yaparken, “Şu anda belediye başkanı adayınız olarak karşınızda değilim. Ama benim için, ailem için, kardeşlerim için en büyük onur olan belediye başkanlığını bana yaptırdığınız için sizlere minnettarım. Hakkınızı helal edin” dedi.
İZMİR ()
foto