MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer sivil toplum örgütlerini ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu, “dik kafalı ve dediğim dedik” olmakla suçladı.
İlk olarak İzmir Kent Federasyonunu(İZKEF) ziyaret eden Taşer, Federasyon Genel Başkanı Turgay Yokuş’a projelerini anlattı. Bir İzmirli olarak 250 projesiyle İzmir’i köy olarak anılmaktan kurtarmak için yola çıktığını belirten Taşer, bu şehire hizmet etmek istediğini söyledi. CHP rüzgarıyla alınan oyların arkasına sığınarak, 10 yıldır İzmir’e hizmet yapılmadığını savunan Taşer, “Vatandaş her şeyin farkında. Günlerdir İzmir’i sokak sokak dolaşıyoruz. Karşımıza kim çıktıysa şehrin geri kalmışlığından şikayet ederek, “Artık yeter buna bir dur deyin’ söyleminde bulunuyor. Maalesef Kocaoğlu, şehrine hizmet etmek yerine yurt dışı ve yurt içi gezileri düzenlemeyi tercih ediyor. Bunlar da Aziz Kocaoğlu’nun ne kadar dik kafalı olduğunu, dediğim dediktir dediğini ve hiç kimseyi kayla almadan uygulamaya soktuğu önemli hadiselerdir. Bu şehir dik kafalılıkla yönetilemez. Kocaoğlu maalesef “Dediğim Dedik, Çaldığım Düdük’ kimseyi takmıyor” dedi.
Daha sonra Erzurumlular, Mardinliler ve Konyalılar Federasyonunu ziyaret eden Taşer, projelerini anlatarak kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. Son olarak İzmir Anadolu Birliği Derneğini ziyaret eden Taşer, Genel Başkan Koçali Al ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Murat Taşer de Anadolu Birliği Derneğinin İzmir siyaseti tarafından yakınen tanındığını ifade ederek, “Diğer hemşeri derneklerinden çok farklı bir yapıya sahip daha duyarlı, daha istekli, İzmir’e daha fazla çaba sarf edip nasıl katkı koyarım mücadelesini biraz daha fazla ortaya sergileyen bir tavır içerisinde olduğundan dolayı, İzmir’de hizmet edebilecek kabiliyetli insanları tespit edebilecek yapıya ve donanıma sahip insanlardan oluşan bir yönetim kurulu var” diye konuştu.
İZMİR ()
foto