MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, mahalle mahalle Buca’yı gezdi, köylerine çıktı, dert dinledi ve projelerini anlatı.
İlk önce Buca’nın çeşitli semtlerinde esnafla ve alışveriş yapan halkla bir araya gelen Taşer ve MHP’nin Buca Belediye başkan adayı Levent Çizmeli vatandaşın, “İzmir neden bu kadar karmaşık şehir, neden sık sık sorunlar yaşıyoruz?” sorularına yanıt verdi. Taşer “Maalesef İzmir’in dokusu bozulmuş, aşırı göçü ve büyümeyi kavrayamayan yöneticiler, İzmir’i kaosa sürüklemiştir. İzmir’i yönetmeye talip olanlar önce sınırsız bir sevgiyle yaşadığı şehre bağlı olmalıdır. Seven insan iyi hizmet eder, şehrin dokusunu bilir, coğrafyasını bilir, hatta rüzgarının esişini ve yağmurunun şeklini bilir; İnsanını tanır, ihtiyaçlarını belirler ve bunların giderilmesi için çalışır. Ama maalesef İzmir bu bakış açısıyla, bu kavrayışla yönetilmiyor. İşte biz bu eksikliği gidereceğiz. Sevdalısı olduğumuz şehrimizi ona uygun şekilde güzelleştirecek ve insanımızın yaşamını kolaylaştıracağız” dedi.
Buca ilçe merkezinden sonra Belenbaşı ve Kaynaklar Köylerini de ziyaret eden MHP İzmir Büyükşehir belediye başkan Adayı Murat Taşer ve MHP’nin Buca Belediye Başkan adayı Levent Çizmeli buralarda köylüyle sohbet etti, geçmişi hatırlattı. Taşer “çocukluğumun Buca’sı aklıma geliyor, bağlar, bahçeler ve doyumsuz güzel sular. Dünyanın en güzel üzümünün buralarda, bu köylerde ve bu yaylalarda yetiştiğini bilmeyen İzmirli yönetici adayları var. Buca üzümünün marka değeri taşıdığını daha öğrenemediler. Dünyanın tanıdığı ve ‘Buca Pembesi’ olarak bildiği rezaki üzmünü bir dünya markası haline getireceğiz. İşte bunlar İzmir’in taşıdığı potansiyelin farkında olmayan yöneticilerin gafletlerinden başka bir şey değil” diye konuştu
İZMİR ()
foto