MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, MHP Karabağlar İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Taşer, “30 Martta kale değil CHP yıkılacak. İzmir doğruluğun kalesidir” diye konuştu.
MHP Karabağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Cihan Demir ve Karabağlar MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğur ve MHP Kadın Kolları Başkanı İlknur Ataman tarafından karşılanan Taşer partilerin seçim çalışmalarını değerlendirdi, “MHP’yi alternatif olarak gören İzmirli vatandaşlarımız var. İlçelere ve teşkilatlarımıza yaptığım ziyaretlerde vatandaşın artık sağın sahibi Milliyetçi Hareket Partisi söylemleri olduğunu görüyoruz. Tek isteğimiz vatandaşın bizden istediği onlara layık bir çalışmayı gerçekleştirmek. Doğru bildiğimiz ve inandığımız bir davayla yola çıktık” dedi.
MHP Karabağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Cihan Demir ise, ilçede yaşayan vatandaşların AKP’nin ilçe’de güç kaybettiğini, CHP’den de umduklarını bulamadıklarını söylediklerini vurgulayarak, “Bu durum hevesimizi daha çok arttırdı. Daha azimle çalışıyoruz. Vatandaşlarda bize samimi yaklaşıyorlar ve bizi desteklediklerini her seferinde dile getiriyorlar. Karabağlarda iddialıyız” diye konuştu.
Taşer daha sonra ve Karabağlar belediye Başkan adayı Cihan Demir ile Karabağlar-Bozyaka esnafını ziyaret etti. Hizmet için bu yola çıktığını vurgulayan Taşer, esnafın sorunlarını dinledi. Murat Taşer, kendisinden büyüklerin elini öptü, engelli vatandaşa sevgisini gösterdi. Annesiyle birlikte dolaşmaya çıkan Dicle bebekle fotoğraf çektirdi. Koltuk sevdasıyla göreve gelenlerin sokağın nabzını tutması gerektiğini ifade eden Taşer, “Halkın içine karışmak onlarla sorunlara çare olmak lazım, ben hare zaman sizlerleyim” diye konuştu.
İZMİR ()
foto