İzmir Balkan Dernekleri Federasyonuna bağlı bulunan 10 dernek, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ı makamında ziyaret etti.
Göreve başladığından bu yana Konak’ta Balkanlarla iç içe olan ve ortak etkinlikler gerçekleştiren Hakan Tartan’ı önümüzdeki dönemde de görev başında görmek isteyen dernekler, seçim öncesi Başkan Tartan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Aralarında Makedonya Aydın bölgesi fahri konsolosu İbrahim Dönertaş’ında bulunduğu 10 dernek başkanı ve üyeleri gelecek seçimlerde de Başkan Tartan ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürmeyi istediklerini belirttiler. Konak’ın seçmenlerinin çoğunlukla Balkan kökenli olduğunu ve yeniden Konak ilçesine Hakan Tartan’ı yakıştırdıklarını dile getirerek “Her zaman yanımızda olan Tartan’ı bundan sonra da Konak belediye Başkanı olarak Konak’ta görmek istiyoruz. Kendisiyle çalışmaktan mutluyuz” dediler.
Balkan hemşerilerinin ziyaretinden bir hayli mutlu olduğunu belirten Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan “Göreve geldim ilk günden bu yana Balkan kökenli dostlarım, kardeşlerimle ortak çalışmalar yaptık. Önümüzdeki dönemlerde de destek vermeye devam etmek istiyorum” diye konuştu.
İZMİR ()
foto