AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına seçilen Aytekin Şadan’ı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.
Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi’ye Kula Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Oktay Kırlı, Dericiler Odası Başkanı Yunus Kilimci, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın ve Kula AK Parti İlçe başkanı Nejat Gülmez ve partililer eşlik etti.
STK’ları sosyal taraf değil sosyal ortak olarak gördüklerini ifade eden Tanrıverdi, “Ben de milletvekili olmadan önce bir STK başkanıydım. Bir sendikanın da genel başkanlığını yapıyordum. Dolayısıyla o günkü deneyimimizle bu günkü tecrübemizle de STK’ların ne istediğini biliyoruz. Bu anlamda biz hiçbir zaman STK’ları sosyal taraf olarak görmedik sosyal ortak olarak gördük. Ortak olarak gördüğümüz için hepimiz elimizi taşın altına koyduk. Türkiye Cumhuriyeti hükümetleri biz gelene kadar sizden habersiz kanunlar çıkarırdı. Ama AK Parti iktidarı hükümeti döneminde STK’lardan habersiz, bir tane kanun çıkarılmadı” dedi.
“STK’LARLA ÇÖZECEĞİZ”
Esnaf ve sanatkarın sorunlarını tespit ettiklerini belirten Tanrıverdi, 30 Mart’tan sonra Manisa’nın kangren olmuş sorunlarını çözeceklerini iddia etti. Tanrıverdi, “30 Mart’ta siz bize, 30 Mart’tan sonra biz size her türlü desteği vereceğiz. Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurullarda seçimle iş başına gelen değerli Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan ve Kula Soförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Oktay Kırlı kardeşimizi tebrik ediyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan ise, Tanrıverdi’ye hep ağabeyi diye hitap ettiğini söyleyerek “Bu anlamlı yolda Kulalı hemşerimiz olarak joker hakkımızı Tanrıverdi’den yana kullanarak detstekleyeceğiz” dedi.
Hasan YİĞEN / MANİSA, ()
FOTOĞRAFLI