SWISSOTEL Büyük Efes İzmir, 2013’ü Türkiye çapında düzenlenen Skalite 2013-Turizmde Kalite Ödülleri’nde, “En İyi Zincir Otel' ödülü ve Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği tarafından düzenlenen, 2013 Kalite Yönetimi Ödülleri’nde “İzmir’de En İyi Yönetilen Şehir Oteli' ödülünü alarak uğurladı.
Dünyanın en büyük turizm kulüplerinden SKAL International İstanbul tarafından 1998 yılından bu yana düzenlenmekte olan Skalite Turizmde Kalite Ödülleri’nin, Türkiye çapında “En İyi Zincir Otel” ödülünü bu yıl Swissotel Büyük Efes aldı. Turizm sektöründe kalite çıtasını yükseltmeyi hedefleyen kişi, kurum ve kuruluşların ödüllendirildiği Skalite ödüllerinin Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen töreninin ardından, otelin genel müdürü bu başarılarını, Skal üyeleri ile biraraya geldiği kokteylde kutladı.
Swissotel Büyük Efes, aynı zamanda Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen, Türk turizminin en iyi yönetilenlerinin belirlendiği “2013 Kalite Yönetimi Ödülleri'nde ise “İzmir’de En İyi Yönetilen Şehir Oteli' ödülünü aldı.
Ödülü Genel Müdür H. Rıza Elibol’a takdim eden İzmir Skal Başkanı Nihat Levent, otel olarak birçok başarılı çalışmaya imza atan Swissotel’in bu özel ödülü almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Elibol ise, Türkiye ve İzmir çapında aldıkları bu iki yeni ödülün kendilerini son derece mutlu ettiğini ve İzmir’de ilklerin öncüsü olmaya yepyeni projelerle devam edeceklerini söyledi.
Mehmet KURT / İZMİR, ()
Fotoğraf