ISPARTA Kunduracılar, Ayakkabıcılar ve Terlikçiler Odası'nın olağan genel kurulunda mevcut Başkan Ercan Süslü yeniden seçildi.

Esnaf Odaları Birliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Eren ve Recep Özel, Ak Parti Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş, CHP İl Başkanı Vedat Şenol ve Belediye Başkan adayı Lütfü Çakmakçı, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay ve İl Başkan Yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut ile partinin Belediye Başkan adayı Süleyman Çakan, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı ve Başkan Vekili Ahmet Tural ile çeşitli odaların başkanları ve oda üyeleri katıldı.

TEK LİSTELİ SEÇİM

Divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı'nın yaptığı kongrede konuşan oda başkanı Ercan Süslü, oda üyelerine bu zamana kadar en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi. Yönetim kurulu ve denetim kurulu raporlarının ibrasının ardından tek listeyle gidilen seçimde, mevcut başkan Ercan Süslü, yeniden başkan seçildi. Odanın yönetim kuruluna ise Mustafa Yaprak, Hasan Hüseyin Sarıkaplan, Nurettin Özbey, Doğan Korkmaz, denetim kuruluna ise Bilal Erdoğan, Uğur Karacengiz ve Emin Kaya seçildi. (FOTOĞRAFLI)