İZMİR’deki Swissotel Büyük Efes, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Sunshine Band konseri ile Balo Salonu’nda ve diğer programlarıyla Equinox, Aquarium, Sky Bar'da ve ayrıca konaklama paketi seçenekleriyle, kalbi aşk ile çarpanları ağırlayacak.
14 Şubat’ta Sunshine Band’in dev kadrosu eşliğinde unutulmaz bir gece limitsiz yerli içecek ve KDV dahil kişi başı 99 TL’den başlayan fiyatlarla Balo Salonu’nda çiftleri ağırlamaya hazırken, Equinox’ta canlı müzik eşliğinde Sevgililer Günü menüsü ve limitsiz yerli içecek KDV dahil kişi başı 226 TL olacak. Aquarium ise Sevgililer Günü’nü çok renkli, sımsıcak bir kutlama ile karşılıyor. Türk&Yunan ezgileriyle renklenen gecede, deniz ürünlerinden oluşan özel bir menü limitsiz yerli içecekle birlikte KDV dahil kişi başı 196 TL’ye sunuluyor. Ayrıca, Sky Bar’da masada sürpriz sunumlar ve canlı müzik eşliğinde Sevgililer Günü paketleri KDV dahil kişi başı 160 TL’den başlayan fiyatlarla romantik çiftleri bekliyor.
14 Şubat’ın romantizmini İzmir’in keyifli atmosferine sahip Swissotel’de yaşamak isteyenler için çift kişilik konaklama KDV dahil 249 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Geç check-out olanağı, Sevgililer Gününe özel ikramlar, Cafe Swiss’te açık büfe kahvaltı, Pürovel Spa&Sport’a ücretsiz giriş ve Equinox ya da Aquarium’un 14 Şubat menülerinde yüzde 15 indirim fırsatı, sunulan ayrıcalıklar arasında yer alıyor. Ayrıca, süit odada konaklamayı tercih edenleri, tüm bu imkanlara ek olarak Spa terapilerinde yüzde 20 indirim bekliyor.
Mehmet KURT / İZMİR, ()
Fotoğraf