SPORTZ CLUB 232, kış aylarının olumsuz etkilerinden kurtulmak, fiziksel ve psikolojik olarak kendilerini iyi hissetmek isteyen İzmirli kadınları özellikle daha rahat zaman ayırabilecekleri gündüz saatlarinde spora yöneltmek için yeni bir kampanya düzenliyor.
Son teknoloji spor ekipmanları, her biri alanında uzman profesyonel kadrosu ve 15 yılı aşkın deneyimiyle Alsancak’ta hizmet veren Sportz Club 232, İzmirliler’i sporla zinde ve sağlıklı kalmaya davet ediyor. Sportz Club 232’nin kurucuları Çağdaş ve Uygar Pasak, uzun yıllar spora gönül vermiş insanlar olarak spor merkezlerinde uygulanan profesyonel imkanlardan daha çok insanın yararlanmasını hedeflediklerini ve bu amaçla birçok aktivite düzenlediklerini belirtti.
Sporla barışık yaşayan insanların sporun verdiği enerji ve mutlulukla özel ve iş yaşamlarında başarıyı daha kolay yakaladıklarını söyleyen Uygar Pasak, “Spor sadece zayıflamak amaçlı yapılan bir aktivite değil, hayat kalitesini yükselten, bireylere özgüven sağlayan özellikle kadınlar için vazgeçilmez olması gereken bir konu. Sporun olumlu etkilerini hayatlarına taşıyan kadın üyelerimizin düzenli spor yaparak fit ve sağlıklı bir vücuda sahip olmalarının yanı sıra sosyal yaşamda da oldukça enerjik olduklarını merkezimizde birebir gözlemleme imkanını buluyoruz. Sportz Club 232 olarak hanımların gündüz vakitlerini sporla değerlendirmelerini kolaylaştıracak bir kampanya düzenledik. Üyelik ücretlerimizi bu saatlerde çok makul seviyere çekerek merkezimizin imkanlarından daha çok üyenin yararlanmasını hedefliyoruz” dedi.
Sportz Club 232’nin müdavimlerinden ve İzmir’in tanınmış simalarından Nur Ertan, Meral Somak, Suna Yavuzgil ve Nurhan Sanchez ise sporun hayatlarına kattığı olumlu etkileri anlattı.
FOTOĞRAF