AYDIN’ın Söke ilçesindeki Söke Ticaret Odası üyesi kadın girişimciler yaklaşan yerel seçimler öncesi MHP’li belediye başkan adaylarını ağırladı.
MHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak ve MHP’li Söke Belediye Başkan Adayı Yusuf Keremit, Söke Ticaret Odası üyesi kadın girişimcilerle biraraya geldi. Söke Ticaret Odası kadın girişimcileri Hülya Suyolcu, Esma Ceylan, Semra Kayıkçı ve Filiz Karaman'dan oluşan ekip MHP’li başkan adaylarına görüşlerini belirttiler. Aydın ve Söke genelindeki ekonomik sıkıntının Aydın'ın yatırım için bir cazibe merkezi olmasıyla çözüleceğini belirten kadın girişimciler, bunun da teşvik ve vergi indirimleriyle sağlanacağını ifade etti.
SÖKE SPOR ATKISI HEDİYE ETTİLER
Sökeli kadın girişimciler spor adamı olarak da tanınan aday Ali Uzunırmak ve Yusuf Keremit’e Sökespor atkısı hediye etti.
Kadının siyasetteki önemine dikkat çeken MHP’li aday Ali Uzunırmak, Aydın'da Sökeli kadın girişimcilerin adının sık sık geçtiğini belirtti. MHP’li Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, il ve ilçe belediye meclislerinde üreten kadına daha fazla yer verilmesi için yüzdelik dilimin daha yukarılara çekilmesi gerektiğini belirtti. Uzunırmak ve Yusuf Keremit meclislerinde Söke’li kadın girişimcileri görmekten mutluluk duyacaklarını söyleyerek kadın girişimcilere belediye meclis üyeliği teklif ettiler.
Necati MALDAR / SÖKE, () Fotoğraflı