AYDIN’ın Söke ilçesinde CHP eski milletvekilleri, ilçe ve belediye başkanları ile buluşan CHP’li Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran, partililerin tavsiyelerine kulak verdi.
Söke Belediyesi Sosyal Tesisleri’ndeki toplantıya Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, belediye başkan yardımcıları, CHP eski milletvekilleri Mehmet Semerci, H. Ziya Postacı, eski ilçe başkanları ve il genel meclis üyeleri katıldı.
CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, AK Parti hükümetinin son günlerde yaptığı savcı ve polis tayinlerini eleştirerek daha önce kıymetli olan polis ve savcıların nerdeyse hain ilan edildiğini iddia etti. Akkaya yerel seçimlerin bir genel seçim provası olduğuna dikkat çekerek “Bu seçimler her zamankinden daha çok önem taşıyor. Bu nedenle çok çalışmak zorundayız” dedi.
CHP’li Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran yerel seçimler için geri sayımın hızla devam ettiğini söyleyerek kahvehane ve işyeri ziyaretlerini sıklaştırıp projelerin anlatılacağını kaydetti. Toyran, “CHP olarak Söke Belediyesi’nde yeterli meclis çoğunluğunu sağlayarak, büyükşehir meclisine de arzu ettiğimiz sayıda üye göndereceğimizi düşünüyorum. Bize düşen görev belediyenin başarılı hizmetlerinin devamını getirmek ve bayrağı daha yukarılara taşımak. Partimize emek vermiş kişilerin tecrübelerinden yararlanmak istedik. Onların görüşleri bizim için önemli” diye konuştu.
Necati MALDAR / SÖKE, () Fotoğraflı