DENİZLİ Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın hafta sonunda yapılan genel kurulunda başkan seçilen Köksal Semerci, düzenlenen törenle görevi rakibi Osman Bozkaya’dan teslim aldı. Semerci, şoförlerin sorunlarını çözmek için çalışacaklarını söyledi.
Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın hafta sonunda yapılan Olağan Genel Kurulu heyecanlı bir yarışa sahne olmuş, 1864 üyeli odanın oy kullanan 1443 üyesinden 745’i Köksal Semerci’ye, 689’u ise eski başkan Osman Bozkaya’ya destek vermişti. Seçimler sonucu odanın yeni başkanı olan Köksal Semerci, düzenlenen törenle başkanlık görevini genel kurulda geride bıraktığı Osman Bozkaya’dan teslim aldı.
Eski ve yeni yönetim kurulu üyelerinin katıldığı devir teslim töreninde konuşan Osman Bozkaya, “Son derece demokratik bir yarış oldu. Şoför esnafına yakışır bir genel kurul geçirdik. Yeni seçilen arkadaşlarıma hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Bundan sonra da odamızın menfaati için her zaman yanınızdayım” dedi.
Şoförler Odası’nın yeni Başkanı Köksal Semerci ise kendisine destek veren üyelere teşekkür ederek, “Bu bir bayrak yarışıydı ve bu yarışı biz devraldık. Şoför esnafına hizmet etmek ve sorunlarına çözüm bulmak için buradayız. Odamızın olanaklarından herkes eşit şekilde yararlanacak. Odamıza hizmet etmiş başkanlarımızın bilgisinden ve tecrübelerinden yararlanacağız” diye konuştu.
Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, () Fotoğraflı