CHP Bornova Belediye Başkanı Adayı Olgun Atila, CHP Bornova Belediye Başkanı Kamil Oktay Sındır’ı makamında ziyaret etti.
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Olgun Atila, CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru ve belediye meclis üyesi adaylarıyla Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır’ı ziyaret etti. Başkan Sındır’a çiçek veren Atila kendisini arayarak kutlayan Başkan Sındır’a teşekkür etti, “5 senedir belediye başkanımızdınız. Her zaman da öyle kalacaksınız. Bundan sonra 24 saat beraberiz” dedi.
Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır da, belediye başkanlığının çok büyük sorumluluk gerektirdiğini belirterek, “5 yıl boyunca doğrusuyla yanlışıyla bu görevi yerine getirmek için gayret ettik. Esas olan doğru şeyler yapma gayreti içinde olmak. Halkın temsilcisi olarak oturduğumuz bu koltukta halkı layıkıyla temsil etmek, insana onur veren bir görev” dedi.
Olgun Atila’nın başarılı olacağından emin olduğunu söyleyen Başkan Sındır, “Eminim ki Bornova halkının teveccühüyle, partimizin desteğiyle büyük bir başarı yakalayacaksın. Ondan sonraki süreçte de başarılı olacağına inanıyorum. Artık yolsuzluk batağına saplanmış iktidarı başımızdan savurma mücadelesi var. O mücadelede de başarılar diliyorum. Ben Kamil Okyay Sındır olarak her zaman yanınızdayım. Bir telefon etmeniz yeter” dedi.
CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru ise kısa süre içinde biraraya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek Başkan Sındır’a “Adaylıklar konusundaki tavrınızın bugünkü gibi olacağı konusunda gittiğimiz yerlerde görüşlerimi bildirmiştim. Teşekkür ediyoruz. Aslolan partililiktir” dedi.
İZMİR ()
foto