ALANYA'da düzenlenen Emlak Danışmanlığı Kursu'nu tamamlayarak sertifika almaya haz kazanan 66 kursiyer, törende kep fırlattı.

Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ve Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğinde 6 hafta süren Emlak Danışmanlığı Kursu'nda başarı olan 66 kursiyer sertifikalarını aldı. ALTSO Meclis Salonu'nda düzenlenen sertifika törenine ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, Serdar Uygun, Yönetim Kurulu Üyesi Banu Okan Kavukçu, Mehmet Bacaksızoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Girenes, Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Levent Aysal ve kursiyerler katıldı.

ÖNÜNE GELEN EMLAKÇILIK YAPIYORDU

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, daha önce 400 lira olan kurs ücretini 250 liraya düşürdüklerini söyledi. Şahin, "Eskiden önüne gelen emlakçılık yapıyordu ancak yeni düzenlemelerle meslek daha saygın bir hale geldi. Emlak Danışmanlığı Kursu'na 3 grupta 100 kursiyer katıldı, 66 kişi sertifika aldı. Diğer kursiyerler devamsızlıktan dolayı sertifika alamadı" dedi.

Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Levent Aysal ise kursiyerlerin kaliteli bir ölçme ve değerlendirme sonucunda sertifika almaya hak kazandıklarını kaydetti. Sertifika töreninin ardından ALTSO binası önünde toplanan kursiyerler birlikte kep fırlatarak renkli görüntüler oluşturdu. (FOTOĞRAFLI)