İZMİR’deki işçi temsilcileri, CHP Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’yı ziyaret ederek, yeniden aday gösterildiği için kutladı. İşçiler Çalkaya’ya bir de nazar boncuğu taktı.
Belediye-İş Sendikası Örgütlenme Genel Sekreteri Ali Çelenk, İzmir 4 No’lu Şube Başkanı Şahin Kaya ve Gaziemir, Konak, Balçova şube yöneticileri Cumhuriyet Halk Partisi Balçova Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mehmet Ali Çalkaya’yı ziyaret etti. Başkan Çalkaya’yı kutlayarak desteklerini ileten İzmir 4 No’lu Şube Başkanı Şahin Kaya işçilerin belediyelerin can damarı olduğunu ifade ederek, “Belediye Başkanımız 10 yıldır işçisine verdiği değer nedeniyle sendikamız tarafından her zaman örnek gösterilen ve sevilen bir başkandır. İşçi dostu başkanın Balçova’da tekrar aday gösterilmesi işçilerimiz için önemli bir gelişme bizim için ise mutluluk vericidir” dedi.
Balçova’da başarılı olmasının en önemli nedenlerinden birisinin cansiperane çalışan personeli olduğunu ifade eden Başkan Çalkaya ise “Biz göreve ilk geldiğimiz de işyerimizdeki kardeşliği ve eşitliği tesis ettik. Balçova belediyesi’nde çalışan her işçi aynı zamanda belediye yönetiminde söz sahibi demektir. Çünkü biz arkadaşlarımla el ele, gönül gönüle Balçova Halkı’na hizmet ediyoruz” dedi.
İşçi temsilcileri, ziyaretin sonunda Başkan Çalkaya’ya bir nazar boncuğu hediye etti.
FOTOĞRAF