CHP’den Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, artık parti içi mücedelenin sona erdiğini belirterek, “Bundan sonra AK Parti iktidarına karşı savaşacağız. Yerel seçimlerde Karabağlar’dan yüzde 50 İzmir’den ise yüzde 60 oy almak için gece gündüz çalışacağız” dedi.
İzmir’in Karabağlar İlçesi’nin CHP’li Başkan Adayı Muhittin Selvitoplu adaylığı ilan adildikten sonra ilk ziyaretini Karabağlar CHP İlçe Başkanlığı’na yaptı. Selvitopu’nun ilçe ziyareti mini mitinge dönüştü. Muhittin Selvitopu, kalabalığa seslendi. Düzeyli bir yarış sergilendiğini hatırlatan Muhittin Selvitopu, “Genel Merkezimiz beni aday gösterdi. Diğer aday adayı arkadaşlarımızı saygıyla karşılaşıyoruz. Bundan sonra AK Parti iktidarına karşı mücadele günü. Ülkemiz ne halde görüyoruz. Bunlar kutularla ve bacanaklarla anılacak. Ülke kaynaklarını yağmaladılar şimdi de doğal kaynaklarımızı yağmalayacaklar. Karabağlar’da ise omuz omuza daha iyi bir ortam için çalışacağız. Gelecekte Karabağlar’dan AK Parti aday çıkaramayacağını görecek. Biz kutu peşinde değiliz. Bir barış kutusu taşıyacağız. Yerele adayız çünkü genel başkanımızı başbakan yapmak için çalışacağız” dedi.
İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yağmalamaya karşı çıktığını belirten Selvitopu, “AK Parti hükümeti Kamu ve karayollarının arsalarını sattı. Her türlü engelle karşılaşıyoruz. Ama herkes İzmir sevdalısı. Karabağlar’ı modern bir ilçe haline getireceğiz. Çalmaya çırpmaya değil hizmet için buradayız. CHP’den aday adayı arkadaşlarımızın görüş ve önerileriyle güzel Karabağlar yaratacağız” dedi. Foto