AK Parti’li Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik, Yeni Harmandalı, Çavuşoğlu ve Yeşilköy’ü ziyaret ederek köylü vatandaşlarla biraraya geldi. Çelik “Şehzadeler bir tarım şehridir. Bizim ilçemizde organize sanayi yok, orta ölçekli ya da küçük bir sanayi yok. Bu nedenle Şehzadeler ilçesinin yönetimine talip olan bir belediye başkan adayı tarıma duyarsız kalamaz. Tarım konusunda çiftçimizin yüzünü güldürecek önemli projelerimiz var” dedi.
AK Parti’li Ömer Faruk Çelik, ’Şehrinden Emin Kendinden Emin’ sloganı ile yola çıktıklarını hatırlatarak köy, belde ve mahalleleri iyi bildiğini söyleyerek 5 yıllık belediye meclis üyeliği yaptığı için belediyeciliği de iyi bildiğini vurguladı. Doğruluk ve dürüstlüğe önem verdiğinin altını çizen Çelik, “Kapımız her gelene ardına kadar açık olduğu için, hemşerimle karşılık çay kahve içtiğim için, olası talepleri derhal yerine getirdim. Olamayacak bir iş konusunda da kimseyi kırmadan gerekçelerini anlatırım” diye konuştu.
“MİLLETE HİZMETKAR OLMAYA GELDİK”
Şehzadeler ilçesinin tarihi özelliklerinden söz eden Çelik, geçmişte dünyaya hükmetmiş Osmanlı padişahlarının yetiştiği bir ilçenin yönetimine talip olduklarını söyledi. Yeni bir belediyecilik anlayışı getireceklerini vurgulayan Çelik, “İnsan merkezli ve hizmet odaklı belediyecilik yapacağız. Biz Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye verdiği ’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ nasihatini içimize sindirmiş kadrolarız. Biz bu millete efendi olmak için değil hizmetkar olmaya geldik” dedi.
Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, ()
Fotoğraflı