AK Parti’li Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Makedon Göçmenleri Derneği’ni (MAK-GÖÇ) ziyaret ederek kendisini karşılayanlarla birlikte halay çekti, zeybek oynadı.
AK Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Makedon Göçmenleri Derneği’ne yaptığı ziyarette müzik, maytap ve havai fişek gösteriyle karşılandı. Mak-Göç Başkanı Birol Vardar, başkan adaylarının kendilerini ziyaretlerine önem verdiklerini söyleyerek “Bu ziyaretler adayların kendilerini ifade etmeleri projelerini anlatmaları için büyük de bir fırsat oluyor. Tüm adaylara başarılar dileriz” dedi.
AK Parti’li Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, kendisine yapılan karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çerçi, Yunusemre’nin Manisa’nın en büyük ilçesi olduğunu belirterek mimar, mühendis ve şehir plancılarıyla birlikte projeler üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Çerçi, “Bu projeleri önümüzdeki haftalarda sizlerle paylaşacağız. Yunus Emre ilçemizde güzel bir kadro ve hizmet bilincine sahip bir ekip ile kardeşlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. En uç noktaya kadar iletişimiz sağlanacak ve tam bir sosyal belediye olacağız. Hukuk ve adalet anlayışı ile çalışacağız. Biz arazi olan değil, arazide olan başkan olacağız” dedi.
Dernek çıkışında da yoğun ilgi gören Çerçi, Makedon vatandaşlar ile halay çekti, zeybek oynadı.
Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, () Fotoğraflı