AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Cemil Şeboy, başkanlık yaptığı 1999 yılında trafiğe kapattığı Forbes Caddesi’nde esnafla buluştu.
Yaklaşık 300 dükkanın bulunduğu ve ortalama bin Bucalıya iş imkanı sağlayan Forbes Caddesi’nde esnafla buluşan Ak Parti Buca Belediye Başkan adayı Cemil Şeboy, caddenin bugünkü halinin içini acıttığını söyledi. Şeboy, “Forbes’i açtığımızda ortasına bir yaşam alanı yaptık. Burada ördekler, tavşanlar, kuşlar vardı. Bu sayede hem çocuklar hoşça vakit geçiriyordu, hem de aileleri alışveriş yapıyordu. Ancak hepsini kaldırmışlar. Başkanlığı bıraktıktan sonra torunum tavşanları görmek istedi ama geldik baktık ki hiçbiri yok. Ufacık çocuk tavşanların nereye gittiğini sordu ama ben cevap veremedim. İnşallah hepsini yeniden yapacağız” dedi.
Esnafla sohbet eden Şeboy,“ 5 yıl boyunca benden sonra yönetime gelenleri mukayese etme şansınız oldu. Bundan sonraki dönemde “nerede kalmıştık?' diyerek kolları sıvayacağız. Projelerimizi Binali Yıldırım’la birlikte hazırlıyoruz. Buca’yı sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin gözbebeği haline getireceğiz” diye konuştu.
FOTOĞRAF