AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy’un da kamera karşısına geçtiği “Define' isimli filmin galası yapıldı. Mücahit Bora'nın yönettiği filmde Şeboy, zengin bir şirket sahibini canlandırdı.
İzmirli ressam ve heykeltıraş Dr. Mücahit Bora’nın, gerçek bir hikayeden esinlenerek çektiği “Define' filmi, Fransız Kültür Merkezi’nde düzenlenen galayla sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Tamamen gönüllü ve amatör oyunculardan oluşan filmin kadrosunda Buca’da 15 yıl belediye başkanı olarak görev yapan AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy da yer aldı. Galada oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Şeboy, “Şimdiye kadar siyasi aktördüm, artık gerçek aktör oldum” dedi.
Belediye Başkanlığı döneminde sanata ve sanatçıya büyük önem verdiklerini söyleyen Cemil Şeboy, “Belediye sarayını yaptıktan sonra eski belediye binamızı kültür sanat merkezi yaparak sanatçılara olan saygımızı göstermeye çalıştık. Ayrıca ilçemizde birçok festivali gerçekleştirdik ve bu anlamda üretilen tüm eserlere destek olduk” dedi. Buca’da bir çok kalıcı eseri yaptıklarını belirten Şeboy, “Önümüzdeki dönemde hemşerilerimiz bizi bir kez daha göreve getirirse, gelecek nesillere estetik değeri olan bir kent bırakmak için çalışacağız” dedi.
FOTOĞRAF