AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, Bayraklı Sevgi Yolu üzerinde kendi adına kurulan AK Parti stantlarını gezdi.
Stantlardaki vatandaşlarla sohbet eden, Bayraklı'da her geçen gün AK Parti’ye üye sayısında artış yaşandığını söyleyen Sarı, “Son 4 günde partiye üye kaydı yaptıran 470 kişi ile birlikte Bayraklı’da 37 bin 850 üyeye ulaştık. Bayraklı halkı ilçede değişim istiyor ve tercihini doğru yapıyor” dedi. Vatandaşların AK Parti ve kendisine gösterdiği teveccühten memnun olduğunu söyleyen Sarı, “Gece gündüz demeden Bayraklı halkıyla temaslarımızı sürdürüyoruz. Kısa sürede ve her geçen gün artan üye sayımız hepimizi mutlu ediyor. Bu bize doğru işler yaptığımızı hatırlatıyor. Bizleri hizmet adına biraz daha kamçılıyor. Birlik ve beraberliğimizin biraz daha kuvvetlenmesini sağlayan üye katılımlarının artarak devam etmesini diliyorum. Halkımıza bize ve partimize gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Gümüşpala esnaflarından olan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Bayraklı Belediye Başkan adayı Ali Dağaşan ile karşılaşan İsmail Sarı, adaya iyi dileklerde bulunarak sohbet etti. Afyon Şuhut Efe Beldesi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nde mola verip esnaf ile çay içen İsmail Sarı, daha sonra Gümüşpala ziyaretlerine devam etti.
İZMİR ()
foto