AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde mahalle muhtarları, yeniden aday oldukları 30 Mart yerel seçimlerinden önce düzenledikleri yemekte bir araya geldi.

Kırkpınar Otel'deki yemekte muhtarlar adına konuşan Çakır Mahallesi Muhtarı Yusuf Özaydın, "Sandıklı ve mahallelerimiz için her zaman muhtarlar olarak bir araya gelmiş, çözüm yolları arayarak çaba sarf etmişizdir" dedi. Özaydın, muhtarların ortak çabalarından örnekler sunduğu konuşmasında, "Mahalle muhtarları, belediye ve vatandaşlar arasında bir köprüdür. Bu köprüyü ne kadar çok çalıştırırsak, Sandıklı'nın sorunlarını o kadar kısa sürede çözer ve hizmetin gelmesini sağlarız" ifadelerini kullandı.

Yemeğe Çakır Mahallesi Muhtarı Yusuf Özaydın, Ece Mahallesi Muhtarı Yüksel Aktürk, Çay Mahallesi Muhtarı İbrahim Özen, İstasyonaltı Mahallesi Muhtarı Yaşar Ünal, Cuma Mahalle Muhtarı Mehmet Gökkaya, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ali Sönmez, Şirinevler Mahallesi Muhtarı Fahri Tanrıkulu, Zafer Mahallesi Muhtarı Rıfat Yapıcı, Kevser Mahallesi Muhtarı Ramazan Çiçek ve Fatih Mahallesi Muhtarı Kazım Özer katıldı. (FOTOĞRAFLI)