ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ADSO) konserler dizisinin konuğu, şarkıcı Özgün oldu.

Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 'Sevgililer Günü'ne özel konserde, Aspendos Salonu'na giren genç kızlara ve kadın izleyicilere kırmızı karanfil sunuldu. Özgün'ün seslendirdiği şarkılara, 100 sanatçılı ADSO Orkestrası eşlik etti. Dev orkestrayı, Samsun Devlet Senfoni orkestrası Şefi Tolga Taviş yönetti.

Sanatçı Özgün, özel konserinde 'Elvada' adlı ilk, 'Nöbetçi Âşık' adlı ikinci albümünde yer alan şarkıları seslendirdi. Özgün, salonu dolduran izleyicilerle sohbet edip, espriler yaptı.

8 YAŞINDA MÜZİKLE BULUŞTU

Müzik çalışmalarına, 8 yaşındayken Eskişehir Anadolu Üniversitesi Çocuk Korosu'nda başlayan ve 'Altın Kelebek' ile 'Powerturk' müzik ödüllerine sahip olan Özgün'ün grup arkadaşları Tolga Kılıç (klavye), Evrim Aslan (klasik ve akustik gitar), Alper Kömürcü (keman), Çağrı Telkıvıran (klavye), Türker Çolak (perküsyon), Eser Ünsalan (bas gitar), Öner Tombuloğlu (klasik gitar), Emre Kula (elektro gitar), Volkan Asyalı da (davul) enstrümanlarıyla sahne aldı.

ÇOCUKLARIN KOLLARINA İMZA

Özgün, konser sonunda kendisini izleyen Hayat Sanat Merkezi'nin küçük öğrencilerinin kollarına imza attı, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Hayranlarıyla kısa süre sohbet eden Özgün, "Yaşam felsefem, her zaman kendimi kendimle kıyaslamaktır. Eskisinden bir adım daha öne gittiğimde mutlu oluyorum. Bende iz bırakıp, şarkılarıma ilham kaynağı olmuş tüm aşklarıma, aileme sonsuz sevgiler sunuyorum" dedi. Özgün, aşk şarkılarını geniş kitlelere yayabilmek için yoğun çaba gösterdiğini de kaydetti. (FOTOĞRAFLI)