PROFESÖRLER BELGELERİNİ ALDI EGE Üniversitesi (EÜ) Rektörlüğü’nün Yeni Senato Salonu’nda gerçekleştirilen senato toplantısında profesörlük belgesi takdim töreni düzenlendi. Ayrıca Öğrenci Konseyi’nin 2014 yılı hedefleri görüşüldü.
Toplantıya, EÜ Senato Üyeleri, Öğrenci Konseyi Başkanı ve Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz katıldı. Daha önce profesörlük unvanını almış olan öğretim üyelerine bir belgede rektör Prof. Dr. Candeğer Yılmaz verdi. Rektör Prof. Dr. Yılmaz toplantıda; Prof. Dr. Adnan Tokaç, Prof. Dr. Avni Güven, Prof. Dr. Erhan Coşkunol, Prof. Dr. Ertuğ Öner, Prof. Dr. Faruk Bozdoğan, Prof. Dr. Figen Gökmen, Prof. Dr. Hande Dağcı, Prof. Dr. İsmail Oğuz, Prof. Dr. K. Arzum Erdem Gürsan, Prof. Dr. Mahmut Çoker, Prof. Dr. Mehmet Eşref İrget, Prof. Dr. Mucide Ak, Prof. Dr. Necil Kütükçüler, Prof. Dr. Nurselen Toygar, Prof. Dr. Sarenur Gökben, Prof. Dr. Turan Atılgan, Prof. Dr. Zeki Kaymaz’a “Profesörlük Belgesi” takdim etti.
“SEN DE EGEDE YERİNİ AL”
Toplantıda söz alan Ege Üniversitesi Grafik Birimi Sorumlusu Uzman Koray Kutlu, Ege Üniversitesi web sitesinin üzerinde çalıştığını söyledi. Yeni web sitesi ile birlikte sosyal medya ile Ege Üniversitesi’ni öğrencilere daha iyi tanıtacaklarını ifade etti. Kutlu, “Sende Ege De Yerini Al” adlı afiş çalışması hakkında da bilgi verdi.
Öğrenci Konseyi Başkanı Murat Mola da 2014 yılında Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyinin çalışmalarını anlattı. Mola, “2012-2013 yılında projelerimizden bazılarını gerçekleştirebildik. 2013-2014 yılındaki temel hedefimiz bu projelerimizi kaldığımız yerden devam ettirmektir. Bu seneye çok hızlı başlayıp, yol haritamızı belirledik. Yeni logomuz, web sitemiz ile birlikte sosyal medyayı daha aktif kullanmaya başladık. Yeni temsilcilerimiz, etkinliklerimiz ile 2013-2014 yılına hazırız” dedi.
Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz, “Öğrenci Konseyimiz her 2 ayda bir toplanmaktadır. Bu toplantılarımızda hem sıkıntılarımızı hem de iş birliği konularımızı ayrıntılı konuşuyoruz. 2014 yılının hedeflerinin neler olduğunu birlikte konuşmak istedik” dedi.
foto