AYDIN Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Çocuk ve Geçler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı (ÇOGEP) kapsamında, sosyal aktiviteler aracılığıyla biraraya getirecekleri çocukların motivasyonunu artırıp, topluma kazandırmak için çalışma başlattı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü İbrahim Cihangir, “Sloganımız sokaktan spora, spordan hayata. Bu çocuklarımız bizim, bizim ülkemizin geleceği. Biz çocuklarımıza sahip çıkıyoruz” dedi.
Aydın Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ve Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliği ile çocuk ve gençleri koruma ve destekleme programı çerçevesinde 200 çocukla kahvaltıda biraraya geldi. Kahvaltıda konuşan İbrahim Cihangir, bu günün çocuklarının ülkenin geleceği olduğunu ve onlara sahip çıkılması gerektiğini belirtti. söyledi. 150 okula giden, 50 de okula gitmeyen 200 çocukla altı ay sürdürecekleri proje hakkında bilgi veren Cihangir “Çocuklarımızla sportif, kültürel, sosyal faaliyetlerin yanında, seminerler, kötü maddeler karşı mücadele ve gezi gibi etkinliklerimiz olacak. Çocuklarımızı güvenli gelecek ve soysal hayata hazırlıyoruz. Bize destek veren kurumlarımızla birlikte çocuklarımız toplumumuza, ülkemize kazandırmak için çalışıyoruz. Üniversite son sınıf öğrencilerinden de destek alacağız” dedi.
Kahvaltıya, projeye destek veren Aydın Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Aydın İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Aydın Halk Sağlığı Müdürü Şenol Okur da katıldı.
Cem ULUCAN / AYDIN, ()
Foto