CHP Konak Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş, belediye meclis üyesi adayları ve ilçe yönetimini ilk kez aynı masada buluşturdu. Seçim kampanyasında izlenecek stratejinin masaya yatırıldığı toplantıda örgütlü çalışma kararı alındı.
CHP Konak İlçe Örgütü, yerel seçim sürecinde yürütülecek saha çalışmalarını belirlemek için seçim stratejisini masaya yatırdı. Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş başkanlığında Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirilen toplantıya CHP’nin Konak’tan aday gösterdiği 36 Belediye Meclis Üyesi adayı ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Parti Meclisi (PM) Üyesi Hüseyin Saygılı’nın da yer aldığı toplantıda ilk kez aynı masa etrafında buluşan Belediye Meclis Üyesi adayları ve ilçe yöneticileri başkan adayları Sema Pekdaş’a tam destek verdi. Pekdaş da, tüm örgütün dayanışma ve uyum içerisinde çalışacağı bir kampanya süreci geçireceklerini söyledi.
Pekdaş, “Artık kampanyamız başladı. Tüm örgütümüzle Konak’ı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Konak’a yeniden CHP bayrağını, sosyal demokrat belediyeciliği kazandırmak için 30 Mart’a kenetlendik. 147 yıllık Konak Belediyesi’nin ilk kadın belediye başkanı olma onurunu sizlerle birlikte yaşamak istiyorum. Her arkadaşımın katkısı benim için önemli. Ben tek başıma hiçbir şeyim, birlikte ise çok güçlüyüm. Hepinizi Konak Belediye Meclisi’nde İzmir adına söz almaya, İzmir için çalışmaya davet ediyorum” dedi.
CHP’nin Konak listesinde yer verdiği 36 belediye meclis üyesi adayına sahada etkin görev alma talimatı veren Pekdaş, bunun için her adaya yeni çalışma yolları ve kanallar açacağını söyledi. İzmir’de en etkili seçim kampanyasını gerçekleştireceklerini iddia eden Pekdaş, “Tüm belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımız ve örgütümüzü kucaklayan bir kampanya planlaması yaptık. Farklı bölgeleri içine alan, her bölgeye değişik bir çalışma yöntemi belirledik. Süremiz az ama gücümüz çok. Her kesime ulaşacağız. Çok katmanlı bir seçim çalışması yapacağız. Bu yüzden iyi örgütlendik. Daha çok üyeye görev vermek için bir seçim komitesi oluşturduk. Bu komite sayesinde çok fazla kişiye ulaşacağız. Onlar bizim adımıza organizasyonlar yapacaklar. Profesyonel bir seçim komitesi oluşturacağız. Görev vereceğimiz her arkadaşlarımız sokaklarda, kahvehanelerde, evlerde bizimle birlikte olacak. Bizi en iyi anlatan seçimden galip çıkmamızı sağlayacak bir seçim kampanyası yapacağız” diye konuştu.
CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafoğlu ise, tüm örgütün Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş önderliğinde çalışacağının sözünü verdi.
İZMİR ()
foto