ANTALYA Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurulunda 373 oyla başkan seçilen Ali Tüzün, vatandaşlara toplu taşıma araçlarını kullanmayı özendirecek çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Mehmet İnce ile Ali Tüzün başkanlık için yarıştı. Seçimde Mehmet İnce 259 oy, Ali Tüzün ise 373 oy aldı. Ali Tüzün'ün yönetim kurulunda Mehmet Arık, Murat Tırak, İsmail Güney, Yasin Aslan, Nuh Sonyüksek ve Mustafa Dinleten yer aldı. Ali Tüzün, başkanlık döneminde şoförlerin davranış eğitimi konusunda seminer vermeyi planladıklarını anlattı.

Şoförlerin giyim, tıraş konusunda daha titiz davranması konusunda çalışmalar yapacaklarını aktaran Ali Tüzün, vatandaşlara ulaşımda toplu taşıma araçlarını kullanmayı özendirici çalışmalar yapacaklarını kaydetti. Ali Tüzün, “Tüm şoförler rotasyonlu sistemde eşit şartlarda çalışacak. Hatlarda saat aralığı düzenlemesi yapılacak. Şehir içinde çalışan araç şoförlerinin zarar etmemesi için güzergah sorunu çözülecek. Yolcu ve esnafın ulaşım sorunu nedeniyle yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldıracak çalışma yapılacak" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)