AFYONKARAHİSAR Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, görev süresi içinde Organize Sanayi Bölgesi'ne 6 milyon TL harcadıklarını açıkladı.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) ziyaret etti. İş adamlarına yapacakları çalışmaları anlatan Çoban, vatandaşların yapılan hizmetleri gördüğünü söyledi. Vatandaşların istikrarın devam etmesi yönündeki görüşlerin kendisini mutlu ettiğini belirten Başkan Çoban, yatırımların süreceğini vurguladı. OSB'den büyük bir destek gördüklerine değinen Başkan Çoban, bölgeye yol konusunda destek vereceklerini söyledi.

ARITMA TESİSİ

Görev süresi içinde OSB'ye mümkün olduğunca destek olmaya çalıştıklarına işaret eden Başkan Çoban, "Borçlarımızı bitirdik. Türkiye'nin en büyük asfalt şantiyelerinden birini yaptık. OSB'ye yol konusunda destek vermeye devam edeceğiz. Belediyemiz, iş adamlarıyla üretimin olduğu her yerle her konuda iş birliği içerisinde. Bölge için 6 milyon TL'ye yakın yatırım yaptık. Sanayi bölgesine en büyük desteği de arıtma tesisi yaparak verdik. Arıtma tesisi olmadan OSB çevre mevzuatı açısından zorluklarla karşılaşıyordu ve ruhsat problemleri yaşanıyordu" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)