CHP Kepez Başkan Adayı Erdal Öner ve Büyükşehir Başkanı Mustafa Akaydın, birlikte AESOB'da esnaf temsilcilerinin, Akdeniz Sanayi Sitesi'nde çalışanların, Duraliler ve Varsak'ta ise vatandaşın sorunlarını dinleyip projelerini anlattı.

30 Mart yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandıran CHP'de Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'la ortak program düzenleyen Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner, belediye meclis üyesi aday adayları, gençlik kolları, kadın kolları ve partililerle birlikte Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı (AESOB) ziyaret etti. AESOB ziyaretinde konuşan Erdal Öner, “Esnaf odalarıyla birlikte şu anda atıl durumdaki Mısır Çarşısı'nı ve Kepez'deki çeşitli kapalı pazar yerlerini yaptık. Birçok projeyi Kepez'de esnafımızla birlikte yapma gayretinde olduk. Umarım yeni dönemde de esnafımızı rahatlatmak için cazibe merkezleri yaratacağız" diye konuştu.

AKDENİZ SANAYİ'DE İKİ BAŞKAN

AESOB ziyaretinden sonra seçim otobüsüyle Akdeniz Sanayi Sitesi'ne geçen Erdal Öner ve Mustafa Akaydın, işyeri sahipleri ve çalışanların ilgisiyle karşılandı. Sanayi esnafı ve çalışanlarla çay içip sohbet eden ikiliye, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk, belediye meclis üyesi aday adayları, gençlik ve kadın kolları eşlik etti. Yaklaşık 4 saat süren ziyaret, Erdal Öner ve Mustafa Akaydın için büyük moral kaynağı oldu. Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Öztürk, sanayi sitesindeki emsal artışı kararıyla ilgili CHP grubuna teşekkür etti.

Öner ve Akaydın'ın ortak programı akşam saatlerinde de sürdü. Önce Duraliler Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısına geçen Akaydın ve Öner'e, bu ziyaretinde CHP İl Başkanı Devrim Kök de eşlik etti.

VARSAK İÇİN PROJELER HAZIR

Akşamın ilerleyen saatlerinde Varsak'ta da büyük ilgiyle karşılanan Akaydın, Öner ve Kök, kendilerini bekleyen halka hitap etti. Erdal Öner burada yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı döneminde Varsak ayrı bir belediye olduğu için bölgeye hizmet imkanı bulamadığını, ama Varsaklılarla sürekli diyalog halinde olduğunu belirterek, tarım arazileri ve emsal sıkıntılarını altyapısını hazırlayarak çözeceğini söyledi. Yeni dönemde Varsak'a yapılan yüzme havuzu ve Masal Park projelerini eleştiren Öner, Varsaklıların bu havuzdan yararlanamadığını vurguladı. “Bu kadar değerli bir araziye havuz yapılacağına hastane yapılsaydı, Varsaklılar hastalarını 15 kilometre uzaklıktaki hastanelere götürmek zorunda kalmazdı" diyen Öner, göreve geldiklerinde bunları düzeltme sözü verdi. (FOTOĞRAFLI)