ISPARTA'da kalbinden bıçaklanan 27 yaşındaki Önder Ay, Isparta Devlet Hastanesi'nde 1 saatlik operasyon sonucunda yaşama döndü.

Isparta Belediyesi önünde geçen cumartesi günü saat 13.00 sıralarında tartıştığı kişiler tarafından kalbinden bıçaklanan Önder Ay, arkadaşı tarafından Isparta Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Harun Düver ve Göğüs Hastalıkları Cerrahisi Uzmanı Dr. Sedat Güneş tarafından ameliyata alınan Ay, yaklaşık 1 saat süren operasyonun ardından yeniden yaşama tutundu.

ÖLÜMÜN EŞİĞİNDEYDİ

Önder Ay'ın hayati tehlikesinin bulunmadığını belirten Op. Dr. Harun Düver, “Halk arasında iman tahtası denilen dokunun bıçaklanması ve delinmesiyle oluşan bir yaralanma. Bıçağın ucu kalbi delmiş. Biz de hemen ameliyata aldık. Bu ameliyatta da kalp zarının deldiğini tespit ettik. Eğer bıçak 2 milimeter daha ilerleseydi büyük bir damarı kesmiş olacaktı. Hastamız ölüm sınırındaydı. Ameliyatla o deliği kapattık. Hastamız sağlığına kavuştu. En kısa zamanda yürütmeye başlayacağız. Bir ay sonra da tüm işlerini yapabilecek duruma gelecek" dedi. Önder Ay ise yeniden sağlığına kavuştuğu için doktorlara teşekkür etti.



(FOTOĞRAFLI)