MANİSA’nın Demirci ilçesindeki 220 ilköğretim ve ortaöğretim öğrencisine, “Türkiye'nin markaları Türkiye'nin çocuklarını giydiriyor' projesi kapsamında kışlık kıyafet ve ayakkabı yardımı yapıldı.
Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BMD) yürüttüğü “Türkiye’nin markaları Türkiye’nin çocuklarını giydiriyor' kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi 220 öğrenciye yaş, beden ve cinsiyet özelliklerine göre elbise yardımı yapıldı. Proje kapsamında Manisa’ya gönderilen kıyafetler Manisa Valiliği tarafından Demirci ilçesine getirildi. Demirci Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından teslim alınan 220 kışlık mont ve kışlık bot İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okullarda yaptığı incelemeler sonunda ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, “Proje kapsamında Manisa Valiliği tarafından ilçeye gönderilen kışlık mont ve ayakkabılar ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtıldı. Kampanyaya destek sağlayan tüm markalara ve Manisa Valimize teşekkür ediyorum” dedi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Çelik ise, Türkiye’nin tüm markalarının başlattığı bu etkinliğin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çatısı altında toplanarak ihtiyaç sahipleri öğrencilerin hizmetine sunulduğunu bildirdi.
Kamil AKYOL / MANİSA, ()
FOTOĞRAF