İZMİR’de Anadolubank Ödemiş Şubesi engelli Özbir Dönmez’e akülü araba hediye etti.
Saraçoğlu Caddesi İnci Sokak’ta yaşayan Özbir Dönmez’e Ödemiş Anadolubank ’Engelleri Eşıyorum Projesi’ kapsamında akülü araba hediye edildi. Dönmez’in hediyesi, Ödemiş Anadolubank Tarım Bölüm Başkanı İlhan Küçükahmetler, Ödemiş Şube Müdürü Zeki Kadifeli, Tarım Satış Pazarlama Yetkilisi İsmail Perçinel ve Umurbey Mahalesi’nin 41 yıllık muhtarı Halil Cingöz tarafından Umurbey Muhtarlığı’nda teslim edildi.
Anadolubank olarak sosyal yardımlarda da öncülük yaptıklarını dile getiren Ödemiş Anadolubank Tarım Bölüm Başkanı İlhan Küçükahmetler, “Adımıza yakışır bir şekilde Anadolu insanına ve ülkemiz halkına zor zamanlarında bir nebze de olsa destek veriyoruz. Ülkemizin yerli sermayesiyle kurulan Anadolubank, yine güzel projelerle ses getirmeye devam edecek. Beş sene önce acılan Anadolubank Ödemiş şubesi, uzman personeliyle Ödemiş tüccarı, esnaf ve sanatkarına kaliteli ve hızlı hizmet verecek” dedi.
Akülü arabasını teslim alan özbil Dönmez sevincinden gözyaşlarını tutamadı ve banka yetkililerine teşekkürlerini iletti.
Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ, () Fotoğraf