TÜRKİYE’nin en büyük bağlantı elemanları üreticisi olan Norm Grup’a Tofaş tarafından, “Kalite ve Performans Ödülü' verildi.
Türk otomotiv sektörünün öncü firmalarından Tofaş’ın bu yıl, “Birlikte Büyüyoruz' ana temasıyla gerçekleştirdiği toplantıda, işbirliği içerisinde olunan tedarikçi firmalardan yaklaşık 350 katılımcı yer aldı. Tedarikçi Bilgi Paylaşım Toplantısı’nda, işbirliği yapılan firmalara, 3 dalda ödüller verildi. 2008 yılında Tofaş’ın düzenlediği “Yan Sanayi Kalite Ödül Töreni'nde, “Yılın En İyi Yan Sanayi Üreticisi' ödülünü kazanan Norm Grup, 2014 yılında da “Kalite ve Performans Ödülü'nü alan kuruluşlar arasında yer aldı.
2013 yılında 40. yılını kutlayan Norm Grup, 93 bin 500 metrekare kapalı alana sahip 5 ayrı üretim tesisi, 5 farklı pazarlama/lojistik şirketi ve 1000’in üzerinde çalışanıyla, Türkiye’nin ilk 500 sanayi şirketi arasında yer alıyor. Türkiye’nin en büyük bağlantı elemanları üreticisi olan Norm Grup, 200 milyon Euro’ya yaklaşan cirosu ile üretimin yaklaşık yüzde 40’ını ihraç ediyor.
FOTOĞRAF