İZMİR’de, genel kurullarını tamamlayan odaların yeni yöneticileri, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu’ya destek ziyaretinde bulundu.
İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık ile İzmir Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Memduh Kaya İESOB genel kurulunda Zekeriya Mutlu ve ekibinin yanında olacağını açıklarken, Çiğli Esnaf ve Sanatkar Odası’nın desteğini yazılı olarak da iletmesi dikkatleri çekti. Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası yöneticileri, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu’ya bir de teşekkür plaketi sundu. Ziyaretlerde konuşan oda yöneticileri, Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu’nun çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdi.
Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç ise yönetim kurulu üyelerinin de imzasını taşıyan destek mektubunu Mutlu’ya sundu. Mektubu vermeden önce Mutlu’ya okuyan Altıkulaç, “Birlik genel kurulunda başkanımıza tam destek vereceğiz. Esnaf camiası vefakar bir camiadır. Kendisine yapılan hizmetleri unutmaz. Esnaf sanatkarların bu özelliğini Mayıs ayındaki genel kurulda göstereceğiz” dedi.
Oda yöneticilerinin desteklerinden büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise “Yaptığım çalışmalarda teşkilata en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösterdim. Bundan sonra da camianın emrinde olacağım. Bu koltuklar geçici, mühim olan görev süremiz boyunca teşkilatımıza, kentimize ve ülkemize faydalı olabilmek, yarın bir gün görevden ayrılınca iyi anılmaktır” diye konuştu.
Genel kurulların çoğunun tamamlandığını kaydeden Mutlu, “Esnaf sanatkarlar kongrelerinde hem yeni yöneticilerini seçiyor, hem de mesleki ve genel sorunlarını tartışarak çözüm önerileri almak için çaba sarf ediyor. İzmir’de esnaf teşkilatının genel kurulları bugüne kadar heyecanlı bir atmosferde, sevgi ve saygıya dayalı şekilde gerçekleşti. Birlik Başkanı olarak bütün arkadaşlarımdan isteğim, bundan sonra da sevgi, saygı ve hoşgörüyü hiç elden bırakmadan genel kurullarımızı düğün, bayram havasında geçirmemiz. Odalarda yöneticilik yapmak özveri ister. Sorunlarımıza çözüm arayıp el ele kol kola seçimlere gitmeliyiz” diye konuştu.
FOTOĞRAF