DENİZLİ Belediyesi’nin örnek projelerinden biri olan Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirilen Evlilik Okulu’nda 16. dönem eğitimleri tamamlandı. Kursa katılan 8 çifte Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci sertifikalarını verdi. Değirmenci, bugüne kadar Evlilik Okulu’nu 568 kişinin tamamladığını söyledi.
Çiftlerin evliliklerde yaşadıkları sorunların çözülmesi, eşlerin sağlıklı iletişimi, çocuk yetiştirme gibi konularda eğitimlerin verildiği Evlilik Okulu’nda 16. dönem tamamlandı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan 16 kişiye düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Sertifika törenine Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı ile kursiyerler katıldı.
Bugüne kadar 568 kursiyere sertifika verildiğini kaydeden Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, kursların sağlıklı ailelerin oluşmasına büyük katkı sağladığını belirterek, “Denizli hep örnek projelerle adından söz ettirdi. Türkiye’ye örnek gösterilen bu uygulamamızda Evlilik Okulu eğitimlerine katılanları tebrik ediyorum. Bu güne kadar 568 kursiyerimiz kurslarımıza katılarak sertifikalarını aldılar. Evlilik çok önemli bir müessesedir. Evlilikteki en önemli konu eşlerin birbirlerine saygı göstermesi ve birbirlerini dinleyebiliyor olmasıdır. Bu iki kural hayatınıza yerleşirse birçok problemi de aşarsınız” dedi.
Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, ()
Fotoğraf