UŞAK Sportif-Olin Edirne maçında orta sahadan attığı 3’lük basketle takımını galibiyete taşıyan Carter, basketbolcular ve antrenörleriyle birlikte Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez’i ziyaret etti. Başkan Küplemez, Carter’a kırmızı deri mont hediye etti.
Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Uşak Sportif Kulüp Başkanı Serdar Sağıroğlu, antrenörler ve basketbolcularla birlikte Uşak Deri Karma OSB Başkanı Akif Küplemez ile buluştu. Başkan Akif Küplemez, “Olin Edirne maçını tam kaybettik dediğimiz anda, Carter mucize bir sayı attı ve galibiyete giden kapıyı açtı. Biz de kendisine Uşak’ta üretilen deriden yapılmış bir mont yaptırdık” dedi.
UŞAK SPORTİF’İ PLAY-OFF’TA GÖRMEK İSTİYORUZ
Uşak Sportif’in Beko Basketbol Ligi’ndeki ilk sezonunda iyi bir çıkış yakaladığını ve taraftarı unutulmaz galibiyetlerle sevindirdiğini belirten Küplemez, takımın kentin tanıtımında önemli rol üstlendiğini ifade etti. Uşak Sportif’in son oynadığı Olin Edirne maçında ortaya koyduğu performans ve mücadelenin örnek olduğunu dile getiren Küplemez, “Son ana kadar maçı bırakmayan ve galibiyeti kovalayan bir ekibimiz var. Olin Edirne maçında bunu daha net bir şekilde ortaya koydular. Bu takım birinci lige yükseldiğinde, ömrünün çok olmayacağını düşünenler oldu. Oysa biz Uşak olarak kendi gücümüzü, basketbolcularımızın ortaya koyduğu azimle daha iyi anladık. Uşak Sportif’in sezon sonunda şampiyonluğa oynamasını istiyoruz. Ligde ilk 5’te olan Uşak’ın play-off mücadelesi vermesini bekliyoruz” diye konuştu.
Uşak Sportif Kulüp Başkanı Serdar Sağıroğlu ise, Uşak Deri Karma OSB’nin basketbola önemli katkılar sağladığını söyleyerek tüm kurumlardan aynı duyarlılığı beklediklerini ifade etti. Sağıroğlu, özel ve kamu kurumlarının takıma katkı sağladıkları sürece daha güçlü olacaklarını vurguladı.
Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, ()
(AÖ)
FOTOĞRAF