İZMİR Optimum Outlet’e aileleriyle birlikte gelen çocuklar, 25-26 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen “Minik Pilotlar Atölyesi'ne katılıp, eğlenceli anlar geçirdi.
Sömestre tatiline giren çocuklar, eğitmenler eşliğinde çok özel bir havacılık serüveni yaşadı. Çocukların gruplar halinde aktiviteye alındığı pilot atölyesinde 45 dakika boyunca çocuklar uçaklar ve uçuş tekniği hakkında merak ettiklerini eğlenerek öğrendi. Uçak dekorlu aktive alanında minikler uçmanın heyecanını yaşadı.
Optimum’un Minik Pilotlar Atölyesi’ne katılan 500 civarında çocuk, yaratıcı drama ve hafıza oyunlarına katılıp model uçakları inceleme, renkli origami kağıtları ile uçak yapma imkanı bulurken, şişme jumbo jet ile de eğlendi. Çocuklara nasıl pilot olunacağı, uçak içerisindeki çalışanların görevleri, uçuş esnasında dikkat edilmesi gereken kurallar gibi bilgilerin de öğretildiği atölye çalışmasında minik pilotlar etkinlik sonunda uçuş sertifikasının da sahibi oldu.
Minik pilotlar atölyesinde çocuklar, hayallerindeki meslek ile ilgili yaşadıkları bu özel deneyimi, pilot şapkası ile çekilen özel fotoğrafları ile ölümsüzleştirirken, aileler de hem eğiten hem de eğlendiren bu özel etkinliği yakından takip etti.
FOTOĞRAF