MANİSA’nın Akhisar ilçesinde Mimarlar Odası Başkanı, müteahhit, yeminli mali müşavir, veteriner ve işadamlarının da aralarında yer aldığı 100 kişi MHP’ye üye oldu. AK Parti, DP ve BBP’den ayrılanların da aralarında yer aldığı belirtilen yeni üyelere rozet takıldı.
MHP’li Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP’li Manisa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Ergün, Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende, MHP’ye üye olanlara rozetleri takıldı. Törende MHP’ye katılan Sarraf Ahmet Akçalı göz yaşlarını tutamadı.
Akhisar İlçe Lokali’nde yapılan törende konuşmaların ardından sembolik olarak 16 kişi, Fatma Kocabıyıkoğlu (Mimarlar Odası Başkanı), Leyla Özkan (İş kadını), Ahmet Akçalı (Sarraf), Arif Oruntaş (Müteahhit), Sedat Tetiker (Yeminli Mali Müşavir), Şerafettin İşçi (Esnaf), Recep Çorlak (Emekli Banka Müdürü), İbrahim Vardar (İş adamı), Doğan Ensivri (Veteriner), AK Parti’den istifa eden Sıdıka Yüce (İş Kadını), Müşerref Müezzinoğlu (Ev kadını), DP’den istifa eden Osman Avşin (Dağdere Meclis Üyesi), BBP’den ayrılan Mevlüt Mercan (Çiftçi), Engin Karabodur (Esnaf), Hakan Kumoca (İş adamı), Şule Çelik (Ev kadını) tek tek çağrıldı. Rozetleri Cengiz Ergün, Mansur Onay, Tanju Balatalı, İbrahim Uğurlu tarafından takıldı. Sarraf olan Ahmet Akçalı da Cengiz Ergün, Mansur Onay ve İbrahim Uğurlu’ya özel olarak hazırlattığı MHP rozetlerini taktı.
Törenin ardından Çarşamba Pazarı’na giden parti üyeleri pazarcı esnafının sorunlarını dinledi.
Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, ()
FOTOĞRAF