MHP'nin Antalya'da Muratpaşa Belediye Başkan adayı, Antalya Barosu eski başkanlarından Cengizhan Gököz oldu. Gököz'ün adaylığı, pazar günü Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek törenle ilan edilecek.

MHP adayı Gököz, sivil toplum alanında yürüttüğü etkin çalışmaların yanı sıra, artık siyaset için de sorumluluk alma zamanı geldiğini düşündüğü için aday olmaya karar verdiğini söyledi. Daha önce Doğru Yol Partisi'nden Antalya Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği görevinde de bulunan Cengizhan Gököz, “Yalana talana dur diyen, kent içinde peşi sıra inşa edilen AVM'lere karşı duran, kamu mallarına sahip çıkan bir anlayışla Antalya siyaseti içinde var olmaya çalıştım. Bu çizgim bundan sonra da değişmeyecek" diye konuştu.

MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gököz, siyasetin dışında kaldığı son 5 yıl içinde Kent Konseyi ve Antalya Barosu içinde toplumsal çıkarı savunmaya, bu konuda mücadele etmeye devam ettiğini söyledi. Gököz, “Belediye başkanı seçilsem dahi bu duruşum değişmeyecek. Yine Kent Konseyi'yle, Antalya Barosu'yla birlikte hareket ederek kamusal çıkarları savunan, ortak yönetilen bir belediyecilik anlayışını Muratpaşa'da hayata geçireceğiz" dedi. (FOTOĞRAFLI)