MHP Selçuk İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği destek toplantısına katılan MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, “Ben bu seçimlere evimi satarak girdim. Ben çalmaya değil Selçuk’a hizmet etmeye geliyorum” dedi.
Selçuk İlçe Kadın Kolları, Hitit Otel’de düzenledikleri toplantıyla, MHP Selçuk Belediye Başkanı Adayı Levent Görür’e destek verdi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Mualla Yılmaz, MHP’nin zaferi için gece gündüz çalışacaklarını söyleyerek her kesimin oyuna talip olduklarını ifade etti.
MHP’li Selçuk Belediye Başkan adayı Levent Görür de, arkasında belediyenin yada iktidarın gücü bulunmadığına dikkat çekerek, kendisine sahip çıkanlara teşekkür etti. Selçuk’ta belediye başkanlığı görevini yürüten CHP’li Hüseyin Vefa Ülgür’ü sert bir dille eleştiren Görür, 15 yıldır Selçuk’u yönetirken taş taş üzerine koymadığını iddia etti. Kentin terk edilerek köy haline getirildiğini savunan Görür, “Selçuk asfaltında gece saat dokuzda birisi tabanca ile ateş etse mermi 500 metre gider, kimseye değmeden yere düşer. Selçuk yollarında, Selçuk sokaklarında kimsecikler yok. Köy haline geldi Selçuk. Başkan Ülgür’e yıllarca danışmanlık yapan Zeynel Bakıcı, bugün çıkmış tam zıttı bir partiden belediye başkan adayı olmuş. Sizlerin parasıyla zengin olanlara bu seçimde dur deyin. Ben bu seçimlere evimi satarak girdim. Ben çalmaya değil Selçuk’a hizmet etmeye geliyorum. Hepsini inceleyelim, Vefa Ülgür, Sema Yeşilçimen, Zeynel Bakıcı hepsi aynı çarkın dişlisi. Yıllarca CHP’de beraber siyaset yaptılar. Bugün kalkıyorlar 2 tanesi tam zıttı bir partide Vefa Ülgür’e karşı siyaset yapıyorlar. Ne kadar yanlış bir durum” dedi.
“EKMEK 50 KURUŞ OLACAK”
Selçuk’un 56 milyon liralık bütçesini teslim almaya hazır olduğunu vurgulayan Görür, seçmenin oy kullanırken iyi düşünmesi gerektiğini söyledi. Selçuk’un kalkınması için hazırladığı projelerden de söz eden MHP’li Levent Görür, ilçenin en önemli geçim kaynaklarının turizm ve tarım olduğunu belirterek hayvancılığın iktidarın politikaları yüzünden bitirildiğini iddia etti. Görür, “Proje yaparken hayali, uçuk projeler yapmayacağız. Koskoca İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Bey gelmiş Selçuk’a, küçük küçük uçaklar uçurtacağım Selçuk’un üstünde diyor. Selçuklu ne yapsın, küçük küçük uçak uçunca, el mi sallayacak onlara? Bu proje mi? Bunlar ancak ayakkabı kutularını bilirler, para sayma makinelerini bilirler. Halkımızın en büyük ihtiyacı olan ekmeği 50 kuruşa satacağız. Böylece aile bütçelerine dolaylı yoldan da olsa katkı koyacağız. Amacımız bu en önemli tüketim maddesini halkımıza ucuz yedirmek” diye konuştu.
Veysel EROL / SELÇUK, ()
FOTOĞRAF