MHP’li Şehzadeler Belediye Başkan Adayı ve eski Manisa Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Çöllü kentin işlek caddelerinde dolaşarak, esnafa hayırlı işler diledi. Çöllü, seçime kadar girmedik hane, sıkmadık el bırakmayacaklarını açıkladı.
Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, esnafla biraraya geldi. Çöllü bu kez eşi Canan Çöllü’yü de yanına alarak Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan seçim irtibat bürosundan, İzmir Caddesi boyunca Moris Şinasi Hastanesi kavşağına kadar esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Girdiği her dükkanda, kahvehanede büyük ilgi gören Çöllü’ye yolda selam verdiği vatandaşlar da ilgi gösterdi. Çöllü’ye ziyaretinde MHP Şehzadeler İlçe yönetimi ve kadın kolları üyeleri de eşlik etti. Esnafın güvenini boşa çıkartmayacağını belirten Çöllü, “Şehzadeler Belediyesi başkan adayı olarak açıklandıktan sonra dur durak bilmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Köy ve belde ziyaretlerinin yanı sıra zaman zaman esnafımızla da biraraya geliyoruz. Bugüne kadar hep esnafımızın yanında olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Esnaftan gelen talepleri imkanlarımız dahilinde hep karşıladık. Çarşı ziyaretlerimiz artarak devam edecek” dedi.
Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, ()
Fotoğraflı