ISPARTA'nın Gönen İlçesi Belediye Başkanı ve MHP adayı Mete Elcim'in seçim bürosu törenle açıldı. Törene katılan AK Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Doğan ve CHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Kaya, Elcim'e başarılar diledi.

MHP Gönen Belediye Başkan adayı Mete Elcim'in seçim irtibat bürosu törenle açıldı. İlçe merkezindeki büronun açılışına MHP İl Başkanı İsa Yalçın, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Seçim bürosunun açılışına katılan AK Parti Gönen Belediye Başkan adayı Ahmet Doğan ve CHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Kaya, rakipleri MHP'li Elcim'i kutlayarak başarılar diledi.

Açılışta konuşan Gönen Belediye Başkanı ve MHP başkan adayı Mete Elcim, "Zor günler geçirdik ama hiç yılmadık. Şimdi 5 yılda yaptığımızın daha iyisini yapmak için tekrar sizlerden izin istiyorum. 5 yıllık sürede yaptıklarımızı saymaya saat ve zamanımız yetmez, halkımız biliyor ve görüyor. İnşallah daha iyilerini yaparız" dedi.

AK PARTİ VE CHP ADAYINA TEŞEKKÜR

Kendisini kutlamaya gelen AK Parti ve CHP adaylarına da teşekkür eden Elcim, "Bizi böyle önemli bir günde yalnız bırakmayan AK Parti adayı Ahmet Doğan'a ve CHP adayı Hüseyin Kaya'ya teşekkür ediyorum" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)