MHP Sandıklı Belediye Başkan adayı Hakan Bolcal, kentteki altyapı eksiklerinin giderilmesi için uzman ekipler tarafından proje hazırladıklarını söyledi.
MHP Belediye Başkan adayı Hakan Bolcal, Sandıklı'da seçim çalışmaları kapsamında kenti altyapı sorunlarını çözümüne ilişkin proje çalışması başlattı. Selçuk Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ayhan Göktepe, İnşaat Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Loraz Okkay, Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Durmaz, Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Araştırma Görevlisi Dr. Yusuf Ceylan ve Öğretim Görevlisi Hakan Çolpan, ilçedeki cadde ve sokaklarda altyapı eksiklerini belirledi.
Yapılacak çalışmaları projelendirdiklerini kaydeden Bolcal, "Akademisyenlere, İlçe Başkanı Halil Özdemir, belediye meclis üyeleri harita teknikeri Ahmet Seven ve mimar Asım Orhan eşlik etti. Bu çalışmayla Sandıklı'nın yapılanması, alt yapı sorunları giderilecek. Üretilecek bilimsel projeyle modern bir kent yaratacağız. Hedefimiz Sandıklı'ya en iyi hizmeti sunmak. Bunun için de tüm mesaimizi Sandıklı'ya ayırıyoruz" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)